Gå til hoved-indhold

Vesterport Blomster leverer i Vejle, Bredballe og Jelling

 
Du kan afgive din bestilling helt frem til kl. 14 for levering samme dag og lørdag frem til kl. 11.
Din bestilling bliver smukt indpakket afstemt efter form og farve og altid leveret personligt til modtageren.

Bredballe

Bredballe er en naturlig del af vores leveringsområde, og også her kan vi naturligvis levere blomster, buketter, brudebuketter, værtindegave, chokolade, vin, kistepynt, kranse m.v.

Vi er din lokale blomsterleverandør i Bredballe og omegn.

Bredballe er en bydel i Vejle beliggende ca. 4-5 km. fra Vejles centrum på vejles Fjords nordside. Kirken i Bredballe hedder Breddballe Kirke og ligger på Kirkebakken i Bredballe, hvor også Kirkebakkeskolen ligger

Når du ønsker levering af blomster m.v., så bestil her på siden eller kontakt os pr telefon. Vi er klar til at levere til Bredballe og omegn.

Jelling

Jelling by og opland er en naturlig del af vores leveringsområde, og også her kan vi naturligvis levere blomster, buketter, brudebuketter, værtindegave, chokolade, vin, kistepynt, kranse m.v.

Vi er din lokale blomsterleverandør i Jelling by og omegn.

Jelling er en by med ca. 3.300 indbyggere beliggende ca. 10 kilometer nord for Vejle, og som bedst er kendt for runestene i Jelling, Jellinghøjene, Gorm den Gamle, og
Harald Blåtand.

Hvis du ønsker levering så bestil her på siden eller kontakt os pr telefon. Vi er klar til at levere til Jelling og omegn.

Vesterport Blomster
Vestergade 43
7100  Vejle
Rutevejledning